Met Basil fiets je de winter door!

Wij geloven in plezier op twee wielen, ook als het kwik daalt. Met het zakken van de temperatuur kan ook de motivatie om te fietsen dalen. Maar dat is helemaal niet nodig! Wij zijn er om je dat extra duwtje te geven zodat je, door weer en wind, met een brede glimlach op je fiets zit. Met onze uitgebreide collectie fiets je waterproof, stylish én safe de winter door.

Onze speciaal geselecteerde thema's zorgen ervoor dat jij de komende maanden met plezier blijft fietsen.

Spread the cycling joy!

Onverslaanbaar in de regen

Verzeker jezelf van de beste bescherming tegen (winterse) buien en houd jezelf en je waardevolle spullen veilig en droog! Wij hebben een uitgebreide collectie aan waterproof tassen en fietsregenkleding. Deze voldoen aan de meest strenge eisen en zijn getest onder zware omstandigheden.

Lees verder en ontdek hoe jij, samen met je laptop, mobiel en andere waardevolle spullen, droog op je bestemming aankomt.

Stylish en praktisch

Praktisch en stijlvol gaan binnen onze collectie perfect samen. Met onze eigen ontwerpen combineren we modebewustzijn, perfecte pasvorm, duurzaamheid én functionaliteit. Zo ben je verzekerd dat je altijd comfortabel en in stijl aankomt op je bestemming! Ervaar nog meer fietsgeluk, zelfs tijdens de frisse winterdagen. Wil je weten hoe je jouw persoonlijke stijl kunt laten zien tijdens je fietstochten?

Laat je zien

In de winter zijn de dagen kort en fiets je vaker in het donker. Wordt tijdens de donkere dagen gezien met Basil! Onze innovatieve collectie met reflecterende fietsaccessoires en geïntegreerde verlichting zorgt ervoor dat jij opvalt, dag en nacht. Ontdek hoe Basil's veiligheidsfeatures jou goed zichtbaar maken, veilig houden en laten stralen op de fiets!

Deze winter fiets je gewoon door

Genoeg redenen om deze winter de fiets niet in de schuur te laten belanden!  Met onze fietsaccessoires kun je optimaal genieten van elke fietstocht, ongeacht wat het weerbericht zegt. Ga eropuit en beleef het fietsplezier, elke dag, in elk weertype!